طی هفته های اخیر، شهرهای مختلف گیلان شاهد چندین مورد قتل و چاقوکشی بوده اند و تازه ترین فاجعه، قتل مرد ۴۴ ساله ای در رشت توسط یک جوان ۲۴ ساله با سلاح سرد است. پلیس اعلام کرد قاتل را کمتر از دو ساعت بعد از ارتکاب جرم دستگیر کرده است

فرمانده انتظامی شهرستان رشت، سرهنگ عیسی روشن قلب، با اعلام این خبر گفت: «پس از اعلام مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک مرگ مشکوک در یکی از محله های رشت، مأموران کلانتری ۱۱ (خیابان نامجو رشت) بلافاصله در محل حاضر شدند.» بررسی صحنه جرم نشان داد که مرد ۴۴ ساله با ضربات چاقو کشته شده و مأموران با اقدامات فنی و تحقیقاتی موفق شدند کمتر از دو ساعت قاتل ۲۴ ساله را شناسایی و دستگیر کنند.
سرهنگ روشن قلب با اشاره به اینکه انگیزه قاتل اختلافات شخصی بوده است، افزود: «قاتل پس از تشکیل پرونده، تحویل مقامات قضایی شد.» او همچنین بر ضرورت کنترل خشم و حل اختلافات از مسیرهای قانونی تاکید کرد و از شهروندان خواست هرگونه مورد مشکوک را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
این حادثه بار دیگر یادآور ضرورت افزایش مراقبت ها و هشدار نسبت به رشد جرائم خشن در استان است و ضرورت دارد مسئولان و مردم با همکاری یکدیگر، زمینه کاهش چنین فجایع ناگواری را فراهم کنند.
میهمانِ بیگناه، قربانی تسویهحساب همسایه شد
جراحی زیبایی به قیمت جان؛ مرگ دختر جوان در پی عمل بینی
ما آدمکش نبودیم، فقط ترسیده بودیم
دعوای مرگبار به خاطر یک تکه سنگ
همسرکشی در لاهیجان به دلیل اختلاف خانوادگی
جنایتی که به خاطر بدگویی از پدر رخ داد